Naam: Jordy Siongers

   Geboortedatum: 24 december 1994

   Opleiding: paardenhouderij bij Blockx Dressage Stable

   Job: dagelijkse leiding bij SJ Dressage Stable, wedstrijdruiter

 

Al heel jong wist ik wat ik later wou worden, niets mooier dan van je hobby je beroep te kunnen maken niet? Wanneer die droom uitkomt dan ben je een heel gelukkig persoon! Je eigen stal uitbaten is geen beroep maar een levensstijl, je staat er 's morgens mee op en gaat er 's avonds mee slapen, 7 dagen op 7, 24 op 24u bezig zijn en toch nooit het gevoel dat je moet werken, maar een deel uitmaakt van het dagelijkse leven tussen en met de paarden en de natuur!

Ik ben zelf best trots op wat ik intussen heb kunnen verwezenlijken maar heb zeker en vast ook al een plan klaarliggen voor de toekomst. De focus lag afgelopen jaar vooral op de oprichting van de stal, nu dit stilaan in orde is gaan we ons volop focussen op het wedstrijdcircuit. Samen met Jeannette Haazen stomen we ons klaar om ook onze competitieve ambities in te vullen.

Eind april 2016 hebben we ons eerste veulen op de kalender staan ook dit is weer een nieuwe uitdaging waar ik zeker naar uitkijk!

 

Paarden zijn geweldige dieren om mee te kunnen werken, om ze zo goed mogelijk te kunnen begrijpen en trainen en ze zo elke keer weer de juiste ondersteuning te kunnen geven moet je elke dag opnieuw willen leren. Neem de positieve dingen in je op en laat de negatieve los, op deze manier kan je het uiterste uit jezelf halen en zo ook uit je paard!