Naam: Jordy Siongers

   Geboortedatum: 24 december 1994

   Opleiding: Paardenhouderij bij Blockx Dressage Stable

   Job: Dagelijkse leiding bij SJ Dressage Stable, wedstrijdruiter

 

Al van jongs af aan, wist ik wat ik later wou worden. Niets mooier dan van je hobby je beroep te kunnen maken, niet?  Je eigen stal uitbaten is geen beroep maar een levensstijl, je staat er 's morgens mee op en gaat er 's avonds mee slapen, 7 dagen op 7, 24u op 24u. Toch, geeft het me nooit het gevoel dat ik moet werken, maar eerder dat het deel uitmaakt van mijn dagelijkse leven tussen en met de paarden en de natuur!

 

Ik ben zelf trots op wat ik intussen heb kunnen verwezenlijken, maar heb zeker en vast ook al een plan klaarliggen voor de toekomst. Samen met mijn team, stomen we ons klaar om ook onze competitieve ambities in te vullen in het wedstrijdcircuit. Dit doe ik ook met ondersteuning van mijn sponsor Emmers Equestrian

 

 

 

Verder is Jordy zelf lesgever voor dressuurlessen, van recreatie tot niveau ZZ / M10. Voor het doortrainen of corrigeren van paarden of het uitbrengen op wedstrijd, kan u zeker bij ons terecht! 

 

& zijn trouwe vriend Lex staat altijd aan zijn zijde! 

 

Paarden zijn geweldige dieren om mee te kunnen werken! Je moet elke dag openstaan om te leren hoe je ze zo goed mogelijk kan begrijpen en trainen. Elk paard verdient de juiste ondersteuning! Neem de positieve dingen in je op en laat de negatieve los, op deze manier kan je het uiterste uit jezelf halen, en zo ook uit je paard!