Sinds begin 2018 zijn we officieel aangesloten als erkende sportclub van Paardensport Vlaanderen, de voormalige VLP, u kan dus bij ons terecht voor de aanvraag van recreatieve licenties, verzekeringen, alsook het lidmaatschap voor een competitieve licentie!

Voor meer informatie over de werking of het lidmaatschap kan u ons steeds contacteren via onderstaand formulier of via onze contactpagina.

 


 

SJ Dressage Stable is niet alleen een pensionstal, maar ook een hechte vriendengroep! Een lach en een traan, doelen op persoonlijk en sportief vlak, en vooral véél liefde voor de paarden worden door iedereen gedeeld. Vaak gaan er stalklanten samen wandelen, op wedstrijd of samen naar events zoals Jumping Mechelen of Jumping Amsterdam. Dit waarderen we heel erg, en willen we ten alle tijden behouden!

 

Met onze club hebben we op het Interclubkampioenschap 2018, alsook het Interclubkampioenschap 2019 ook al een mooie 2e plaats kunnen behalen!!!

Als startende club hadden we hier enkel van kunnen dromen, maar great teamwork makes the dream work! Er zijn verschillende pensionklanten die zich focussen op het dressuur-wedstrijdseizoen. Samen vormen we ook altijd een team om aan de Interclubs mee te doen! 

 

Proficiat aan onze teamleden Jelle, Thais en Jordy in 2018, en Brit, Jelle, Kathleen en Jordy in 2019! 

 

 

Samen met onze leden hopen we er het beste van te maken, en te kunnen blijven streven naar mooie sportprestaties en veel plezier met onze trouwe viervoeters.