Onze accommodatie omvat; een gedraineerde buitenpiste 20x40m met all weather bodem, stalgebouw met 9 binnenboxen, 2  wasplaatsen met solarium, zadelkamer, buitenstallen met 8 boxen en voldoende weidegang voor de paarden.

Hieronder volgen enkele foto's met een korte beschrijving:

De buitenpiste is gedraineerd en voorzien van een all weather bodem en is dus altijd berijdbaar! Rondom de piste is er een haag aangeplant, waardoor de paarden het gesloten gevoel van een binnenpiste ervaren en toch in de buitenlucht aan het werk kunnen. De piste is voorzien van ledverlichting zodat er naar hartenlust kan getraind worden!

 

De binnenstallen meten elk 3m x 3m uit een betonnen constructie, de voorwanden zijn voorzien van govaplast planken en een kleine afstand tussen de tralies voor een optimale veiligheid voor de paarden. In elke box is er een buitenraam en een deurluik en het gebouw is geheel voorzien van isolatie zodat er zomer en winter een aangenaam temperatuurverschil is voor ruiter en paard!

We werken bewust NIET met automatische drinkbakken omdat we op deze manier een prima controle hebben over de consumptie water per dag. We vullen de bakken handmatig.

 

 

De wasplaats is voorzien van een solarium zodat de paarden rustig kunnen opdrogen en een beetje relaxen na de training.

 

 

Verder is er nog een ruime zadelkamer waar iedere klant voldoende bergruimte heeft.

 

Begin 2018 hebben we 4 buitenstallen bijgebouwd, en aansluitend in augustus 2018 nog eens 3 boxen en een poetsplaats bijgezet. 

Deze zijn evenals de binnenboxen 3m x 3m groot en zijn voorzien van een deurluik en een buitenraam met tralies. Het buitenraam kan eveneens afgesloten worden in de winter. Er is ook een raam met tralies voorzien tussen twee aanliggende stallen. 

Deze stallen staan op beton en zijn eveneens voorzien van een eet- en waterbak. 

 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!