Onze accommodatie omvat; een gedraineerde buitenpiste met all weather bodem, stalgebouw met 9 binnenboxen, ruime wasplaats met solarium, zadelkamer en voldoende weidegang voor de paarden.

hieronder volgen enkele foto's met een korte beschrijving:

 

 

 

De buitenpiste is gedraineerd en voorzien van een all weather bodem en is dus altijd berijdbaar, rondom de piste is er een haag aangeplant waardoor de paarden op termijn het gesloten gevoel van een binnenpiste ervaren en toch in de buitenlucht aan het werk kunnen. De piste is voorzien van ledverlichting zodat er naar hartelust kan getraind worden!

 

 

 

De binnenstallen meten elk 3m x 3m uit een betonnen constructie, de voorwanden zijn voorzien van govaplast planken en een kleine afstand tussen de tralies voor een optimale veiligheid voor de paarden. In elke box is er een buitenraam en een deurluik en het gebouw is geheel voorzien van isolatie zodat er zomer en winter een aangenaam temperatuurverschil is voor ruiter en paard!

 

 

 

 

 

De wasplaats is voorzien van een solarium zodat de paarden rustig kunnen opdrogen en een beetje relaxen na de training.

 

 

Verder is er nog een ruime zadelkamer waar iedere klant voldoende bergruimte heeft, en natuurlijk de weides en paddocks voor de paarden! foto's volgen later.

 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!